Kitálalt egykori házasságáról Árpa Attila volt felesége

Árpa Attila, A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Árpa Attila gyerekének édesanyja, Tomán Szabina sikeres modell volt a házassága előtt. Az egykori modell ritkán bocsátkozik részletekbe a magánéletéről, most azonban Palik László műsorában olyan titkokba avatta be a nézőket, amit eddig még sosem mondott el. Az egykori modell kitálalt az egykori házasságáról és volt férjéről is.
Vágólapra másolva!

Árpa Attila és Tomán Szabina házasságából egy közös kislányuk született, Amira, aki édesanyja szerint életének egyik legjobb vállalkozása volt, hiszen rengeteg plusz erőt ad az egykori modell számára a lánya iránti felelősség.

Átírt mindent az életemben, az idővel való kapcsolatomat, a gondolkodásmódomat. Az addigi életemet felmértem, hogy jól csináltam, de pont. Ott befejeztem a modellkedést, nem szerettem volna többet modellkedni. Nem akartam többet úgy elmenni dolgozni, hogy figyelem az órámat, hogy engem otthon vár a gyerek. Nagyon nagy fordulatot vett ott az életem mind a magánélet, mind a munka szempontjából" - emlékezett vissza Tomán Szabina, aki feladta karrierjét és hazaköltözött Magyarországra, amikor családot alapított az egykori Nagy Ővel.

Árpa Attila A Nagy Őben Forrás: TV2 Sajtószoba

Mert azt nagyon nehezen fogom tudni úgy, hogy háromóránként szoptatni kell. Szerintem általában az emberek nagy része így dönt: az apuka tudja vállalni az anyagi költségeket, a munkát, ő menjen dolgozni, az anyukának úgyis az a feladata, hogy maradjon itthon, és ez teljesen természetes dolog volt számomra" - magyarázta Árpa Attila volt felesége, akit azt is elárulta, hogy mi okozta számára a legnagyobb nehézséget ezekben az időkben.

Tomán Szabina nagyon nehezen dolgozta fel, hogy elvesztette függetlenségét anyagilag, ez egy bizonytalanság érzést keltett benne. Bár a modellkedésről akkoriban lemondott, később így hozta létre saját vállalkozását, melyet azóta is nagy sikerrel vezet.

"Megszületett Amira, ami egy csoda volt és ezeket a változásokat elérte nálam. Ott én megkeményedtem egy kicsit.

Ez nekem nagyon jó érzés a mai napig. Viszont ott volt egy közel egyéves időtartam, amikor nem kerestem, és ez nagyon frusztrált, nem tett boldoggá. Nem volt a másik oldalon semmilyen presszió, semmilyen nyomás, félre ne értsétek, de nekem nem esett jól. Egy idő után az önállóságom kezdett hiányozni. Amikor megszületett a gyerek, tudtam, hogy mit akarok. Nem akartam, hogy más irányítson, hogy más tartson el, nem akartam, hogy más mondja meg nekem, mikor hol töltsem az időmet" - fejtette ki Palik Lászlónak Tomán Szabina, aki azóta már kétgyerekes édesanya, ugyanis új párjával is született egy kislánya.

Tomán Szabina, Árpa Attila volt felesége Forrás: MTVA