G.w.M szerint gyerekei anyja mindenkit átver

G.w.M
Vágólapra másolva!
Komoly tartalékok nélkül nem élhetne luxusban Nagy Melanie, és ha nagy szakértő lenne, nem dolgozna sminkesként - vélte a rapper. Nem a legjobb helyen osztotta ki volt élettársát - a Kulcsár Edinával kötött esküvőt bejelentő poszt hozzászólásában írt Nagy Melanie-ról. 
Vágólapra másolva!

G.w.M Instagram-posztban jelentette be, hogy megnősült - ez az első házassága, korábban ugyanis Nagy Melanie-t nem vette el. Állítása szerint az asszony sem erőltette annyira, miután kapott egy drága autót.

Most a poszt kommentszekciójában még válaszolgatott pár internetezőnek. Leírta, hogy nincs ember, aki elhiszi volt élettársa szövegeit, a luxust nem lehet fenntartani sminkes munkákból. "Mit tudom én, milyen szakértőnek állítja be magát. De akkor minek sminkelget a diplomáciai munkái helyett?" - írta. Kicsit bővebben itt:

Instagram

Egy másik kommentben pedig arról ír a rapper, hogy volt párjának azért volt fontos a bÍróság, hogy pénzhez jusson, neki pedig azért kellett elmennie, hogy továbbra is láthassa és nevelhesse két közös gyereküket.

G.w.M korábban arról értekezett, hogy - még amikor együtt éltek - megkérdezte Nagy Melanie-t, hogy drága kocsit vagy esküvőt akar, így lett neki Mercedese. Amint ezt leírta, volt párja már be is jelentette, hogy az autó eladó.