Így készíti fel gyerekeit a kistestvérük érkezésére Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Hamarosan megszületik Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk első közös gyereke, akiről már annyit elárultak szülei, hogy kislány lesz. A nevével kapcsolatban nagy a titkolózás, de az édesanyja annyit elárult, hogy nagyon különleges nevet választottak neki. Az egykori szépségkirálynőnek ez már a harmadik terhessége, most elárulta, hogyan érzi magát és miért más ez a várandóssága, mint az eddigiek. 
Vágólapra másolva!

Nemrég mutatott egy friss fotót magáról Kulcsár Edina, bejegyzésében pedig azt taglalta, milyen hatalmas a terhes hasa, és hogy azt mondják, minden terhességnél egyre nagyobb, ezt tapasztalja ő is.

Azt mondják, hogy minden egyes várandósság alkalmával, egyre nagyobb és nagyobb a pocak. Az eddigi tapasztalataim alapján ezt abszolút alá tudom támasztani" – írta akkor fotója mellé Kulcsár, akiről kisfia, Medox készítette a képet.

Most azt is elárulta, hogy nemcsak a méretekben érzi a különbséget a várandóssága alatt, hanem viselkedésében is.

"Nagyon boldog vagyok és nagyon jól vagyok. Tényleg hatalmas már a pocakom és nagyon aktív a kislányunk.

Érdekes, én nem nagyon szoktam hangosan beszélni a pocakomhoz, viszont sokat simogatom. És már most azt érzem, hogy egy nagyon erős, láthatatlan kötelék van köztünk - mondta a Borsnak Kulcsár Edina, aki már alig várja, hogy megszülessen harmadik gyereke.

Az egykori szépségkirálynő valószínűleg G.w.M miatt is viselkedik másképp, aki elmondása szerint, elképesztően sokat segít neki és óriási támaszt nyújt mindenben.

De Márk olyan férfi, aki abszolút a családfő, a nagyobb családban is. Mindenki tudja, érzi, hogy ott van mellettem, ha kell. Annyira jó ezt látni, meg tudni, hogy én is bátran hagyatkozhatok rá!" - magyarázta Kulcsár Edina, aki teljes biztonságban érzi magát párja mellett.