Mága Zoltán is Törökországban volt a földrengés idején

Mága Zoltán újévi koncertje Budapesten, 2023, galéria
Budapest, 2023. január 1. Mága Zoltán hegedűművész 15. jubileumi újévi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2023. január 1-jén. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Mága Zoltán hegedűművész nemrég tudatta közösségi oldalain, hogy ő is veszélybe került a napokban, ugyanis Törökországban tartózkodott az elképesztő erejű földrengés idején. 
Vágólapra másolva!

Mága Zoltán hírt adott magáról közösségi oldalán és elárulta, hogy szerencsésen hazatért Törökországból, ahol csak pár száz kilométerrel arébb tartózkodott, mint a 7,5-ös erősségű földrengés epicentruma.

Ma reggel szerencsésen hazaérkeztem, de még most is végtelenül szomorú vagyok a katasztrófa sújtotta területek képeit és a beszámolókat nézve. Borzasztó az elkeseredés, a gyász és a fájdalom, amit tapasztaltam Törökországban. Úgy éreztem, hogy azonnal cselekednem kell, ezért eljuttattam támogatásomat a térségben dolgozó segélycsapatoknak és túlélőknek. Most minden imára, minden segítségre szükség van, hogy felkutathassák a romok alatt a túlélőket és ápolhassák a sérülteket. Legyünk szolidárisak a károsultakkal, a gyászoló embertársainkkal" - írta Mága Zoltán hegedűművész a hivatalos Facebook-oldalán.