Összeállt a Walking Dead két főszereplője

Michonne és Rick
Vágólapra másolva!
Éveken át a Danai Gurira által alakított Michonne és az Andrew Lincoln által megformált Rick Grimes volt a zombis sorozat két alapszereplője, a nézők kedvence. Az utóbbi évadokban már nem szerepeltek, így nagyon sok rajongó várja a testvérsorozatot, spinoffot, amely kettejük külön kalandjait meséli el. Most végre elindult a munka.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Walking Dead spinoffok közül Rick és Michonne története az, amelyre legtöbben várnak, hiszen sok évig Rick volt az alapsorozat egyértelmű főszereplője. Andrew Lincoln tehát visszatér mint Rick Grimes, Danai Gurira pedig mint a szerelme, Michonne. Ők már korábban kiszálltak a Walking Deadből, de a nézők nagy örömére a 11. évad 24. részében, a legvégén visszatértek.

Michonne és Rick AMC

A sorozat 2023-ban jön, címe még nincs, de minden rajongó abban bízott, hogy 2023 első felében már biztosan képernyőn lesz, hiszen hosszú ideje hallani róla. Danai Gurira ugyan nem programigazgató, nem ő teszi adásba a sorozatot, de biztosan "képben van", márpedig a Deadline-nak elmondta, hogy várhatóan 2023 végén indul a széria, valamikor Halloween környékén.

Most pedig posztolt is róla, együtt vannak, kezdődik a munka:

Rick és Michonne kalandjai mellett még két Walking Dead-sorozat biztosan érkezik:

The Walking Dead: Daryl Dixon

Már 2020 őszén bejelentette az AMC hogy Norman Reedus (Daryl Dixon) és Melissa McBride (Carol Peletier) saját sorozatot kapnak. Időközben ebből utóbbi kiszállt, de előbbi marad. A Walking Dead végén elbúcsúzott a csapattól és motorra pattant. 2023-ban lesz a premier.

The Walking Dead: Dead City

Lauren Cohan és Jeffrey Dean Morgan tér vissza ebben a sorozatban, a Walking Dead karaktereiket formálva, azaz Maggie és Negan búcsúja sem végleges. A helyszín Manhattan lesz. A Walking Dead utolsó részében Maggie közölte Negannel, hogy soha nem fogja neki megbocsátani, amit a barátai ellen tett, hogy hidegvérrel meggyilkolta a szerelmét - úgyhogy érdekes lesz a folytatás, ha egymásra lesznek utalva.