Megerőszakolták az ismert szinésznőt

Mi történt a világsztárral?- Felismerhetetlen lett Brooke Shields
Brooke Shields
Vágólapra másolva!
Brooke Shields új dokumentumfilmjében, a "Pretty Baby"-ben elárulta, hogy nem sokkal, miután 1987-ben elvégezte az egyetemet, szexuálisan bántalmazták - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A nemi erőszakot most először részletező Shields a dokumentum filmben azt mondta, hogy a Princeton után megpróbált visszakerülni Hollywoodba, és az Entertainment Weekly szerint egy ismerős férfival vacsorázott, hogy a lehetséges projektekről beszélgessenek.

Az ismeretlen férfi ezután állítólag meggyőzte őt, hogy menjen vissza a szállodájába, és ő majd hív neki egy taxit hazafelé.

"Felmentem a hotelszobába, és ő eltűnt egy időre" - mondta a színésznő, megjegyezve, hogy míg a férfi eltűnt, addig kézbe vett egy távcsövet, és röplabdázókat figyelt az ablakon keresztül. Egyik percben azonban az illető meztelenül tért vissza a szobába.

"Letettem a távcsövet, és ő máris rajtam volt. Mintha csak birkózott volna" - mondta.

"Féltem, hogy megfulladok vagy ilyesmi."

A "Kék lagúna" színésznője így folytatta:

Isten tudja, hogy tudtam, hogyan kell elszakadni a testemtől.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jon Kopaloff

Amikor vége lett a szörnyűségnek Shields lement a lifttel, fogott egy taxit, és végig sírta az utat a barátja lakásáig. A művésznő, aki vallomása szerint sokáig nem dolgozta fel, hogy megerőszakolták, azt mondta, magát hibáztatta a támadásért.