Így érzi magát hetekkel a balesete után a magyar énekes

bari laci, sztárban sztár leszek!
Vágólapra másolva!
Próba közben balesetet szenvedett néhány hete Bari Laci. A Sztárban sztár leszek! énekesnének állapota sokat javult, de még mindig hetek vannak hátra a gyógyulásáig.
Vágólapra másolva!

Bari Laci a Sztárban sztár leszek! egyik próbáján szenvedett balesetet. Térdében, bokájában is megnyúltak a szalagok, és egy enyhe sípcsontperem-repedést is diagnosztizáltak nála.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"November 16-án sérültem meg, gyógyulgatok, de minimum egy hónap kell még a teljes felépülésig. Sokkal jobb a helyzet, korábban még a zoknit is rám kellett adni, feküdtem, meg sem tudtam mozdulni, most pedig igaz, még mankó segítségével, de tudok közlekedni. Hetekig a szobámból sem mentem ki, bezártság érzetem volt, sokszor azt hittem, belebolondulok. Művészként szükségem van az impulzusokra, a négy fal között pedig nincs" - mesélte a Borsnak.

"Általában autóval közlekedem, de a baleset miatt hetekre fel kellett hagynom a vezetéssel. Annyit javult a bal lábam, végre be tudom hajlítani. A kocsim automata, így már újra közlekedem vele. Végre ebből a szempontból sem akadályoz a sérülésem" - tette hozzá.