Ideg-összeroppanást kapott Völgyesi Gabi

Völgyesi Gabi
Vágólapra másolva!
A Unique zenekar énekesnője, Völgyesi Gabi élete egyik legnehezebb időszakáról mesélt, amikor a siker és a túl sok felelősség megbetegítette őt. Az együttes idén ünnepli 25. évfordulóját, ennek alkalmából emlékezett vissza az énekesnő pályafutása legnehezebb időszakára.
Vágólapra másolva!

A Unique együttes 1999-ben alakult meg és hirtelen nagyon népszerűvé vált Magyarországon. Völgyesi Gabi ekkor még egyetemre járt, joghallgatóként nagyon nehéz volt számára a karrierépítés. A mindössze húszéves énekesnő a kezdetekre emlékezett vissza, amikor elárulta, hogy hiába a siker, nagyon nehéz volt számára ez az időszak.

A képek között lapozhat:

"Az elején nem volt könnyű, próbálkoztunk nagyobb lemezkiadókhoz eljutni. Sok pofont kaptunk, volt, ahol csak hitegettek minket, aztán végül megtaláltuk a helyünket, és egyszer csak berobbantunk...

Volt négy-öt nap, amikor mindennap és mindenen sírtam. Kiadtam a feszültséget, és ettől jobban lettem. Manapság már tudatosan igyekszünk átélni a sikereinket" - mondta a Blikknek Völgyesi Gabi, aki végül sikeresen teljesített mindkét területen, jogász végzettségét is megszerezte.

A 45 éves énekesnő családját is az együttesnek köszönheti, hiszen Kovacsics Ádámmal, a Unique billentyűsével azóta összeházasodtak és két fiuk is született.

Először szörnyen ellenszenves volt, aztán szépen lassan összehoztak minket a közös zenélések. A zenekar onnantól indult, amikor mi összejöttünk" - emlékezett vissza Völgyesi Gabi, akinek ma sem egyszerű kétgyerekes anyaként a színpadon és jogászként is teljesíteni, de már rutinosan kezeli az időbeosztását.

Völgyesi Gabi és családja Forrás: Instagram