Ha nincsenek mellettem, megbolondulok - mesélte a Másnaposok sztárja

Vágólapra másolva!
Ed Helms a Másnaposok című vígjáték sikere után igen nehezen kezelte a sztárságot, ha nincs mellette Bradley Cooper és Zach Galifianakis, akkor nagy bajok lehettek volna.
Vágólapra másolva!

Bár Helms már a Másnaposok előtt is ismert volt valamennyire, a film nagy sikere után úgy érezte, hogy egy „hírnévtornádó" kapta el, ami igencsak nyomasztotta – mesélte egy interjúban. „Sokszor tényleg meg voltam döbbenve. Szkripteket kaptam mindenféle projekthez. Nem tudtam, mit csináljak. Pánikoltam is a különböző dolgok miatt, nem tudtam, milyen karriert akarok."

Másnaposok WARNER BROS

A Másnaposok után kapott lehetőségek miatt úgy érzi, szerencsés ember, Helms szerint ez sok szorongást okozott neki, nem találta a helyét. Úgy véli, hogy akik még sosem voltak ilyen helyzetben, hogy hirtelen világhírűek lettek, nem tudják megérteni, hogy ilyenkor könnyű teljesen elveszíteni a kontrollt. Helms azt is elmondta, hogy a színésztársai, Bradley Cooper és Zach Galifianakis segítettek neki. "Ha ők nem lettek volna, nem hiszem, hogy épelméjű maradtam volna" - mondta.

Warner Bros

A Másnaposok szép kasszasiker volt, és 467 millió dollárt hozott világszerte. Helms és az eredeti szereplőgárda nagy része visszatért a két folytatáshoz.