Friss hírek érkeztek a volt pornós Aleska Diamond kórházban fekvő szerelméről

Sáfrány Emese Aleska és Zuber Krisztián Inti
Vágólapra másolva!
Ahogy írtuk, a TNT egyik tagja, Zuber Krisztián, kórházba került a szívbetegsége miatt, de eddig nem sokat lehetett tudni az állapotáról.
Vágólapra másolva!

A múlt hét végén, a TNT zenekar közösségi oldalán jelent meg a hír, hogy Inti nem tud színpadra állni Dobrády Ákossal. Az énekesnek ugyanis kiújult a gyerekkori szívbetegsége, így be kellett feküdni a kórházba.

"Azt vettem észre, hogy nehezen kapok levegőt. Az elmúlt hetekben egyre fáradékonyabb voltam. Megesett, hogy 10 méter után meg kellett állnom pihenni, mert kifulladtam, de nem gondoltam volna, hogy nagy a baj. Azt persze tudtam, hogy gyerekkorom óta szívritmuszavarom van. Mivel semmilyen problémám eddig nem volt, eddig nem derült ki, hogy felerősödött a szívbetegségem, csak most az orvosnál, amikor közölték velem: szívelégtelenségem van" - mondta az énekes a Borsnak.

Forrás: Instagram/Inti

"Emese rágta a fülemet, hogy nem normális, ha ilyen hamar elfáradok, és menjek vele kivizsgálásra. A doki egyből azt mondta, hogy be kell feküdnöm a kórházba, ha kell mentőt hív rám. Ekkor már én sem ellenkeztem.

Ha Emese nem nyüstölt, lehet, hogy másképpen alakulnak a dolgok. Neki köszönhetem, hogy itt vagyok! Azt is elmondták, hogy sokkal rosszabb vége is lehetett volna, ha még a hétvégi három fellépést is bevállalom" - mondta Inti, akire még több vizsgálat vár.

– magyarázta.