"Csak nagyon kevesen tudják, hogy milyen jó gyerek voltál" - így búcsúznak a magyar sztárok Berki Krisztiántól

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Pénteken reggel több rendőr és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián IX. kerületi lakásához. A lépcsőházat lezárták a rendőrök. A tévésztár halálával kapcsolatban az Origo kereste a rendőrséget, egyelőre úgy tudni, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt. A hazai sztárvilágot is megdöbbentette az eset, sorra búcsúznak az ismert tévések.
Vágólapra másolva!

Hajdú Péter műsorvezető, a Media Vivantis vezérigazgatója sokszor dolgozott együtt Berkivel, többször volt nála vendég a műsoraiban. Rövid posztban reagált a hírre:

Szebeni István, a TV2 híradósa szerint sokan nem ismerték a valódi énjét. "Csak nagyon kevesen tudják, hogy milyen jó gyerek voltál. Ott ült az öledben a kisfiam Nálatok, amikor tejberizzsel kínáltad. Olyan szeretettel adtad neki, és hoztad hozzá a gyümölcsöt, ahogy ezt csak jó ember tudja. Az álarc mindig csak a végén hull le. Nyugodj békében, Barátom" - írta, és ezt a képet tette a posztba:

Facebook

Hajdú Péter később egy közös, teniszezős képet is kitett.

"Nem találok szavakat! Maga voltál az erő, a kitartás és az akarat!! Jó utat, Barátom"

A botrányhősnő Baukó Éva egykor együtt vezetett műsort Berkivel, ő ezt posztolta:

Instagram

Ambrus Attila, a Viszkis rabló a TV2-n látott Ázsia Expressz forgatásai alatt barátkozott össze Berkivel, bár voltak konfluktusaik is. "Sok ember ilyenkor gonoszkodik, de én úgy gondolom, nem erről szól a történet. Egyrészt itt hagyott két gyereket, másrészt pedig én láttam az emberi oldalát, nyilván nem annyira, mint a volt felesége vagy Mazsi, de láttam sírni, amikor megmutatta a valódi, emberi oldalát" - nyilatkozta.

tv2

Jolly, Tarcsi Zoltán mulatós zenész néhány kommentelőn borult ki. "Emberek, hogy tudtok örülni más halálhírének??? Gusztustalan minősíthetetlen amilyen emberek vannak, felfoghatatlan" - írta a Facebookon.

Jolly Forrás: Jolly / Instagram

ByeAlex is reagált közösségi oldalán. "Nem ismertem, nem követtem... mégis 20 perce pislogok, hogy meghalt a Berki" - írta.

ByeAlex Forrás: RTL Klub

A cikknek nincs vége, lapozzon!