Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Árpa Attila lesz A Nagy Ő a TV2 párkereső műsorában

Árpa Attila
Vágólapra másolva!
2022-ben újra megnyitja kapuit a Bachelor - A Nagy Ő rezidenciája, ahol ezúttal Árpa Attila keresi szíve választottját. A TV2 párkereső műsorába már várják a szerelemre vágyó hölgyek jelentkezését.
Vágólapra másolva!

Idén ősszel egy olyan híresség keresi társát ország-világ előtt, akinek érzelmes oldalát eddig csak nagyon kevesen ismerhették. Az ország egyik legmacsóbb színész-rendezője, a sportban is sikeres Árpa Attila lesz a Bachelor – A Nagy Ő főszereplője, aki ezúttal „holtodiglan" szeretné megtalálni élete párját. Tudja, hogy szereplése meglepi az embereket, de egészen határozott válasza van a kétkedőknek.

Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő. A „mindent vagy semmit" elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést" - magyarázza 2022 bachelor-ja, aki a párkereső reality-t egy korszak végének is tekinti.

Jó néhány dologban különbözöm a klasszikus bachelor-tól: elmúltam 50, van egy csodálatos kamaszlányom, aki mindig is az első számú nő lesz az életemben. – monda el Árpa, aki azt is elárulta, hogy természetesen az sem jelent hátrányt, ha a jelentkezők közt édesanyák is vannak.

De milyen A Nagy Ő számára tökéletes nő?

"Izgalmas életem volt eddig, sok mindent kipróbáltam, így számomra az ideális nő is sokszínű, érzékeny és nyitott a művészetek iránt.

Azt megígérem, hogy egy szokatlanul őszinte és szórakoztató produkció lesz a Bachelor - A Nagy Ő idén"- zárta sorait Árpa Attila.

A műsor évtizedes sikerének egyik titka, hogy az érzelmek széles skáláját felvonultatja, legyen szó örömről, bánatról, szerelemről, barátságról, intrikáról vagy épp féltékenységről. A főszereplő agglegény vívódásai mellett a párjelöltek egymás közti kapcsolatai is számos konfliktust eredményeznek, hiszen az együtt töltött hetek alatt senki sem titkolhatja a valódi személyiségét.

A műsorba már várják azoknak a nagykorú hölgyeknek a jelentkezését, akik úgy érzik, meg tudnák hódítani Árpa Attila szívét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről