Harmadszor is válnának Miley Cyrus szülei

61st Annual GRAMMY Awards - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities awards ceremony Vertical MUSIC FASHION
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 10: (L-R) Billy Ray Cyrus, Tish Cyrus and Miley Cyrus attend the 61st Annual GRAMMY Awards at Staples Center on February 10, 2019 in Los Angeles, California. Jon Kopaloff/Getty Images/AFP (Photo by Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Miley Cyrus szülei már majdnem 30 éve házasok, de most harmadszor is beadták a válókeresetet.
Vágólapra másolva!

Válnak Miley Cyrus szülei, Billy Ray és Tish Cyrus, a keresetet ezúttal az utóbbi adta be, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Billy Ray, Tish és Miley Cyrus Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Jon Kopaloff

A pár 1993-ban házasodott össze, de azóta kétszer is el akartak válni: 2010-ben a férj, 2013-ban pedig a feleség kezdeményezte, de aztán mindketten meggondolták magukat. A mostani döntésük azonban végleges is lehet, hisz a bírósági dokumentumból az is kiderül, hogy már két éve nem élnek együtt.

A párnak egyébként összesen öt gyereke van (Miley a középső), Billy Ray Cyrust pedig énekesként és színészként is ismerheti a közönség: a Hannah Montanában kvázi önmagát (a címszereplő apját) játszotta, de emlékezhet rá például a Mulholland Drive-ból vagy erről a számról is.