Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

10 milliót költött a hatalmas melleire, de most nem tud sem aludni, sem futni

Vágólapra másolva!
Még a cipőfűzőjét sem tudja bekötni a playmate. Elizabeth Marie Chevalier képeiből egyet mutatunk alább, a többiért lapozzon!
Vágólapra másolva!

A 27 éves, San Diegóban élő Playboy-modell, Elizabeth Marie Chevalier bevallotta, hogy több műtétje is volt, legutóbb a mellein nagyobbított 30 ezer dollárért, ami nagyjából 10 millió forintnak felel meg.

Mint a Daily Star cikkéből kiderül, fiatalon egyáltalán nem volt melle, tinédzserként ez rettentően frusztrálta: a fiatal srácok semmiféle érdeklődést nem mutattak iránta, csak pár "ijesztőbb, öreg fickó" próbálta őt becserkészni. Ezért döntött a műtétek mellett, de lehet, hogy túlzásba vitte - mint mondta, akkorák lettek az új mellei, hogy a cipőjét sem tudja bekötni. A futás sem megy ekkora keblekkel, és aludni is igen kényelmetlen.

Pénzt viszont keres, fotózta a Playboy, a Maxim, az FHM, és persze fenn van fizetős oldalon is. A magánélete azonban nem rendezett, randizott már pár rajongójával, de szerinte mindig trófeának tekintették, és olyan férfiak voltak, akik minden jó nőt be akartak cserkészni a helyiségben.

Több képért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről