Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Lippai László a halála előtt kibékült a feleségével

Lippai László
Vágólapra másolva!
A színész régóta nagyon beteg volt.
Vágólapra másolva!

Mint megírtuk, életének 62. évében meghalt Lippai László. A hírről szerdán számolt be a Madách Színház hivatalos a Facebook-oldalán. Most a Blikk családi körből megtudta, Lippai László és Krisztina jó pár hónappal ezelőtt kibékült és rendezte a kettejük között korábban kialakult konfliktusokat, az asszony és a színész szerettei az utolsó pillanatig ott voltak mellette.

Lehet, hogy nem volt egyszerű számukra az együttélés, de egymás nélkül még nehezebb volt számukra az élet" - mondta egy családtag, aki azt is hozzátette, közösen döntöttek arról, hogy az újbóli egymásra találásukat nem hozzák nyilvánosságra. A környezetükben sem tudta mindenki, hogy kibékültek, elvonulva a világ elől – Krisztina a férje betegsége miatt érzett aggodalmát, fájdalmát elrejtette még a Madách Színházban vele dolgozó kollégái elől is –, békében próbálták eltölteni a sors által nekik szánt közös időt.

Forrás: Jóban Rosszban/Facebook

"Nem szerettek volna boldog szerelmespárként parádézni, élni akarták az életüket, egymással foglalkozni. Egyikőjük sem számolt azzal, hogy a sors ilyen gyorsan közbeszól, egyszerűen nem vették számításba, hogy a tragédia bekövetkeztével az utolsó róluk megjelent hírek arról számolnak be, hogy gond van közöttük. Pedig már régen nem volt erről szó" - folytatta a rokon, aki elárulta, nehezek voltak Lippai László életének utolsó hetei, de a színész boldog volt, hogy a szerettei vették körül.

Lippike a legnagyobb békében, szeretetben töltötte az utolsó hónapokat, és ez volt a legfontosabb."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről