Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Farsangi adással jelentkezik a Magyarország, szeretlek! következő epizódja

Magyarország, szeretlek! Pindroch Csaba, Miller Zoltán, Vágó Bernadett
Vágólapra másolva!
A zöld és a piros csapat a magyar folklór jellegzetes alakjaival eleveníti fel a farsangi ünnepkör népszokásait. A játékosok között ezúttal Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is feltűnik, akinek a maszkviselés a játék alatt új értelmet nyer.
Vágólapra másolva!

A tél végét és a tavasz kezdetét ünnepeli farsangi adásával a Magyarország, szeretlek!, a Duna közkedvelt vetélkedője. Pindroch Csaba műsorvezető ezúttal a piros busók és a zöld szalmabábok csapatát méreti meg, az állandó kapitányok, Vágó Bernadett és Miller Zoltán vezetésével.

Forrás: MTVA

A házaspár mellett ezúttal is erős csapattagokat láthatunk; a pirosakat Vida Péter Karinthy-gyűrűs színművész; Rókusfalvy Lili, a Duna műsorvezetője és Trokán Péter Jászai Mari-díjas színművész erősíti, míg a zöldeknél az M2 Petőfi TV műsorvezetője és a SzerencseSzombat háziasszonya, Lola, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál, valamint a színésznőként és szinkronhangként is ismert Závodszky Noémi gyűjtik majd a pontokat.

A feladatokban nemcsak a jól ismert farsangi hagyományok kerülnek elő, mint a busójárás vagy a kiszebáb égetése, hanem az ünnepekhez kapcsolódó ételek, néphagyományok, babonák. Természetesen nem lesz hiány az álarcokból és maszkokból, amelyek ezúttal felszabadult, vidám hangulatban jelentek meg játék közben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről