Újabb botrány a magyar luxusfeleség és férje körül

Polgár Tünde
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Polgár Tünde és Polgár Árpád elhagyták az országot, amit a luxusfeleség jelentett be közösségi oldalán. Követői hozzászólásban mondták el véleményüket a házaspárról és viselkedésükről, melyet többen is felháborítónak tartanak.
Vágólapra másolva!

Szinte még el sem ült Polgár Tünde és férje előző botránya a Hal a tortán című műsorban, amikor Polgár Árpád Gáspár Beával és Gáspár Evelinnel kezdett nyilvános vitába és a közösségi oldalaikon sértegették egymást.

Ezen úgy tűnik, hamar túlléptek és azóta Polgár Tünde és férje már floridai tengerparti házukban vannak, ahol általában a karácsonyi időszakot töltik. A luxusfeleség az utazásról osztott meg egy fotót, ahogy egy luxusreplülőn ül, ami sok követőjéből indulatokat váltott ki, szerintük ezzel hergeli az embereket és egyáltalán nem illik kérkedni a vagyonával.

- írta az egyik követője, akinek nem tetszik Polgárék fényűző életmódja.

"Nem az irigység, csak a jó ízlés. Amiről sokat beszél. Nem a ruha teszi az embert" - utalt egy másik Polgár etikettről szóló videóira és arra, hogy szerinte mégsem ismeri az illemet.

Polgárék nem reagáltak az őket érő kritikákra és arról sem számoltak be, hogy megérkeztek-e már Floridába.