Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Súlyos beteg a Farm VIP sztárja

Mischinger Péter, Farm
Vágólapra másolva!
Súlyos betegséggel indult neki a Farm VIP versenyének Mischinger Péter, akit az orvosa eltiltott a játéktól, ennek ellenére ő igent mondott.
Vágólapra másolva!

A Bors megkereste a piros csapat egykori tagját, hogy meséljen betegségéről, amelyre Görgényi Fruzsina hívta fel a figyelmét. Döbbenetes dolgokat árult el, ugyanis orvosa eltiltotta a versenyzéstől.

Forrás: TV2

"A Farm előtt körülbelül egy héttel diagnosztizálták a nyaki gerincsérvemet, ami már az idegeket is nyomta. Úgy mentem neki a Farmnak, hogy az egyik doktor eltiltott tőle, az idegsebész azt mondta, hogy nyaktól lefelé nem bénulhatok le, mert az ortopédus egyébként ezt monda.

- mesélte a sportoló, aki hozzátette, hogy a játék során a bal keze lényegében használhatatlan volt, sokat nyűglődött, zsibbadt a karja.

Forrás: TV2

A cipekedést itt-ott bírtam, szedtem a gyógyszereket, mert fájt a hátam. De már jól vagyok, helyrejött. Úgy mentem neki a versenynek, hogy mindenki attól rettegett a környezetemben, hogy le fogok bénulni és a celebkedésért tönkreteszem magam. Az idegsebésszel abban maradtunk, ha a gyógyszerek helyrerakják annyira, hogy tünetmentes, akkor örüljünk neki és erősítsem meg gyógytornával, masszázzsal" - mondta az egykori játékos, aki jelenleg panaszmentes, és lassan újra elkezd edzeni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről