Rengeteg pénzt költött idén Rácz Jenő és felesége

Rácz Jenő
Vágólapra másolva!
Rácz Jenő szerint a karácsony a szeretet ünnepe, ami ne arról szóljon, ki mennyire nyitja ki a pénztárcáját, ráadásul idén ők sokat is költöttek a feleségével.
Vágólapra másolva!

Rácz Jenő egy jól bevett szokásra esküszik, elkerülve így az óriási költekezést. A Bors megkereste a séfet, mesélje el, hogy tervezik ünnepelni a karácsonyt, mennyire követik a hagyományokat ételek szempontjából.

Forrás: Rácz Jenő/Instagram

"Szenteste Dóriék családjával leszünk, másnap pedig az enyémmel. Az asztalra Wellington bélszín fog kerülni, ezt én fogom készíteni. Nem ragaszkodunk a klasszikus, tradicionális dolgokhoz. Dóri családja erősen kötődik Brazíliához, ott is született, úgyhogy brazilos ételeket is fogunk készíteni" - mesélte RáczJenő, de hozzátette: bejgli és hasonló sütemények is kerülnek az asztalra.

Az utolsó napokban mindenkinek az első gondolata ami eszébe jut a karácsonyról, az ajándékok, a rohanás és a stressz. Rácz Jenő igyekszik ezt elkerülni, Dórival megbeszélték, hogy idén nem vesznek egymásnak semmit.

Az volt az ajándék, hogy elutaztunk, de nyilván szeretem meglepni, úgyhogy egy-két dologgal azért készülök" - árulta el.