Zaklatójáról beszélt Gelencsér Tímea

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség
3. évad táncosai: Kulcsár Edina és Bonyhádi Ferenc, Vavra Bence és Lissák Laura, Pap Dorci és Sebesi Hunor, Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna, Zimány Linda és Bődi Dénes, Iván Bence és Stana Alexandra, Rubint Réka és Andrei Mangra, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, Csobot Adél és Hegyes Bertalan, Kökény Attila és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Gelencsér Tímea az Instagramon válaszolgatott a követői kérdéseire, többek között folyamatban lévő rendőrségi ügyéről is mesélt.
Vágólapra másolva!

Gelencsér Tímea egy Instagram-sztoriban az általa feljelentett zaklatóról is írt, miután valaki megkérdezte tőle, hogy miként áll az ügye. "Ha a feljelentésre gondolsz, akkor az szépen halad. Azt hittem, az ünnepek miatt idén már nem foglalkoznak vele, de tévedtem. Annyi hírt kaptam, hogy a BRFK első állomásán keresztülment (itt utasítják el, vagy továbbítják a feljelentéseket). Úgyhogy januárban folyt. köv." – olvasható a bejegyzésében.

Forrás: Instagram/Gelencsér Tímea

Tímea többek között az újévi fogadalmáról, illetve esetleges párkapcsolatáról is írt: megígérte, hogy ha lesz barátja, nem fogja eltitkolni a nyilvánosság elől.

Forrás: Instagram/Gelencsér Tímea
Forrás: Instagram/Gelencsér Tímea