Premierekkel ünnepel az Izaura TV

Izaura TV
Vágólapra másolva!
Nem csupán az év utolsó hetében, de az újév kezdetén is országos premierekkel kedveskedik a romantika szerelmeseinek az Izaura TV. A karácsonyi időszakban, egészen december 24-től január 1-ig romantikus ünnepi filmek várják az érdeklődőket, míg január 2-án a Hayat – Tiéd a szívem című vadonatúj török sikersorozat nyitja a 2023-as évet, a műfaj népszerű sztárszínészeivel.
Vágólapra másolva!

Délutántól egészen késő estig garantált az érzelemdús ünnepi hangulat, hiszen országos premierfilmek színesítik majd az Izaura TV évzáró kínálatát. December 24-én 18:50-től a Karácsony, ahogy én emlékszem nyitja majd a sort, amelyben a főhősnő, Lucy Lovett szerelmi története egészen más megvilágításba kerül a valóságban, mint ahogyan ő emlékszik rá. Szintén Szenteste érkezik 20:30-tól a Levél karácsony előtt, amelyben egy karácsonyt megelőző szakítás kavarja fel az állóvizet.

December 25-én a Mikulásvirág Karácsonyra és a Rögtönzött Karácsony bimbódzó románcait követhetik figyelemmel a nézők. Míg december 26-án 18:50-től a Kiscicát karácsonyra című filmben nem csupán a kis házikedvencek találnak gazdára, de talán egy régi szerelem is új lángra lobban, majd 20:30-tól a Soha ne csókolj meg egy karácsonyi pulóveres férfit című moziból kiderül, hogy miért is kell óva inteni mindenkit ettől a kicsit sem veszélytelen cselekedettől. December 31-én a Király Újév, míg az év első napján az Egy Újévi Fogadalom nyújt majd kikapcsolódást.

Forrás: TV2

Az ünnepi felhozatal után, január másodikán debütál a Hayat – Tiéd a szívem című török újdonság, amely minden hétköznap 19 órától várja majd a telenovellák rajongóit. Az országos premiersorozat Hayat és Murat két különböző élettörténetét meséli el, amely egy óvatlan pillanatban összeér és események láncolatát, valamint számtalan váratlan fordulatot hoz, amelynek középpontjában természetesen a szerelem áll. A főszereben olyan ismert színészek bukkannak fel, mint Hande Ercel és Burak Deniz, aki a korábban szintén a csatornán futó Az éjszaka királynőjéből is ismerős lehet a közönségnek.