Kiderült az igazság Opitz Barbi eltűnéséről

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, karácsony előtt családja kétségbeesetten kereste Opitz Barbit, akit nagyon féltenek jelenlegi párjától, Serleg Alberttől. Korábban már többeknek feltűnt az énekesnő közösségi oldalán, hogy szakíthatott a férfivel, majd ezt hamar megcáfolták újabb közös fotóval. Feltehetően akkor is egy balhé állhatott a mosolyszünet hátterében, legalábbis Opitz Barbi egy jóbarátjának elmondásai alapján, aki azt is elárulta, mi történt azon az ominózus estén.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbit barátai már a kapcsolat elején óvaintették Serleg Alberttől, akiről már akkor látták, hogy agresszív és uralkodó típus. Több összezörrenés is volt már közöttük, amit az énekesnő családja is megemlített, de Opitz nem reagált ezekre az állításokra azóta sem.

Már amikor megismertük, érezhető volt, hogy uralkodni akar Barbin és igazunk is lett. Az első komolyabb balhé után beszéltem vele és úgy tűnt, érti is, amit mondok neki, de végül csak visszament a sráchoz. Aztán sorra jöttek a viták és Barbi minden alkalommal megbocsátott" - mondta a Borsnak az énekesnő egy közeli barátja.

Annyi biztos, hogy Opitz Barbi haragszik Serleg Albertre, ugyanis most is eltávolított minden közös képet a közösségi oldalairól, a férfi viszont nem.

A további részletek és az, hogy mi történt valóban Opitz Barbi állítólagos elrablásának estéjén a Bors szerdai lapszámából kiderül.