Megszólalt Hajdú Péter a betegségéről

hajdú péter
Vágólapra másolva!
Negyedik napja beteg, elmesélte, hogy van most.
Vágólapra másolva!

Mivel többszörösen oltott, Hajdú Péter súlyos tünetek nélkül lábadozik otthonában. Mint az Origónak elmesélte, a BQ.1 variánst kapta el, influenzás tünetei vannak, ez a negyedik napja otthon. Orvosa az tanácsolta, hogy öt nap után már elhagyhatja az otthonát, de még vár ezzel pár napot.

Forrás: --

"A gyegeség kezd elmúlni, alogopyrint szedek, orrsprayt használok. A torokfájás enyhébb, az orrdugulás zavar igazán" - újságolta. Harmadszor lett covidos, mindig más variánssal. Mint mondta, nem szeparálta el teljesen magát a szeretteitől, Eszter ugyanis vele akar lenni. Ő kétszer volt covidos a terheség alatt, ez erős immunitást adott a babának Dr. Szlávik János szerint.

Ha minden rendben megy, felgyógyul, és menyasszonya, Láng Eszter sem betegszik meg, akkor szilveszterkor barátokhoz mennek házibuliba - rosszabb esetben marad az otthoni tévézés.

Műsora időközben átköltözött a YouTube-ra, a Frizbi TV igen jól megy, a Sebestyén Balázzsal készült interjúja már 352 ezer megtekintésnél jár. Mint elmondta az Origónak, három ismétlő adás kerül majd fel a videómegosztóra, január 20-án pedig már új rész jön, új vendéggel. A tavalyi szilveszteri műsort, amely a Life TV-n ment, a Frizbi TV ismétli idén, december 31-én.