Újabb botrány: egy drogügybe keveredett hazai sztárt lepleztek le

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Még most sem csillapodtak a kedélyek a drogbotrányba keveredett énekesnő kiléte körül, máris itt az újabb rejtélyes eset, melynek gyanúsítottjaként egy egykori valóságshow-sztárhoz vonult ki a rendőrség pár nappal ezelőtt.
Vágólapra másolva!

Egyre több gyanús ügyről rántják le a leplet, mely a hazai celebvilágot érinti. Legutóbb Herczeg Zoltán divattervező botrányos drogügye botránkoztatta meg a közvéleményt, majd a rejtélyes énekesnőé, akinek kokaint és nyugtatókat is találtak a vérében. A közönség azóta is csak találgat, vajon ki lehet a neve elhallgatását kérő sztár, bár legtöbben Tóth Andira gyanakszanak.

Az előző botrányok után, most egy újabb médiaszereplő keveredett drogbotrányba, akit november 7-én tartóztattak le kábítoszer-kereskedelem gyanújával. Az információk szerint a hatóságok kivonultak az egykori valóságshow-szereplő soproni otthonába, hogy felelősségre vonják, amiért kábítószerrel kereskedett - írja a Blikk.

A rendőrség kiszállt a gyanúsított férfi lakásához, hogy ellenőrizzék valóban droggal üzletel-e Fotó: Csudai Sándor - Origo

A lap értesülései szerint egy sármos férfiről van szó, aki annak idején majdnem győztesként távozott a realityből és a műsor után is felkapottnak számított, az utóbbi időben egyre ritkábban lehetett hallani felőle. A rendőrség a sajtó megkeresésére nem nyilatkozott az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényre hivatkozva, így név szerint nem erősítették meg, hogy kiről van szó.