Újabb bohóckodás az RTL Klub híradójában

Erős Antónia, Szellő István, RTL híradó
Erős Antónia és Szellő István RTL híradósok adnak interjút Apats Gábornak az RTL székházban 2015.06.24.
Vágólapra másolva!
Távozik valaki a baloldali propagandát folytató RTL-híradóból, mert átmegy egy másik RTL-es műsorba, és úgy tesznek, mintha ez nagy esemény lenne. Újabb kínos jelenet az RTL Klubon.
Vágólapra másolva!

Erős Antónia és Szellő István megint nevetségessé tették magukat, mikor az RTL Klub irgalmatlanul megbukott nosztalgiaműsorában ismét arról beszéltek, hogy ők mennyire semlegesek. Egyértelmű, hogy a csatorna egy baloldali propagandamédium, ami az elfogult anyagaival a baloldalnak hízeleg - írtuk nemrég.

Erős Antónia és Szellő István - egyikük sem távozik Fotó: Szabó Gábor - Origo

Most az RTL Klub híradójának egyik hírolvasója bejelentette - természetesen nem Erős vagy Szellő - , hogy távozik a műsorból, de marad a csatornán, másik műsorba megy. A műsorvezető társa úgy csinált, mintha valamilyen nagy esemény történt volna, virágcsokorral búcsúztatta egy kínos jelenet végén. Természetesen minden emberi gesztus szép - amikor mindez valódi és őszinte. Itt nem az volt: egy riporter A-műsorból átment B-műsorba, ennyi történt. Egyetlen célja volt a jelenetnek: az elmúlt hetek kínos ügyei - elsősorban az Erős Antónia, Szellő István-páros görcsös erőlködésére utalunk, amikor bizonygatni kezdték, mennyire semlegesek - valami pozitív eseményt próbáltak kreálni. Meglehetősen átlátszó módon.