Elképesztő meglepetések 2022 legjobb sorozatainak listáján

Sárkányok háza
Vágólapra másolva!
2022 legjobb sorozatainak listáján csak 85. helyen szerénykedik a Sárkányok háza? Hogy lehet ez? 
Vágólapra másolva!

A Rotten Tomatoes egy olyan angol nyelvű weboldal, amely filmekkel kapcsolatos kritikákat, információkat, híreket gyűjt össze. Neve a régi szokásból ered, amikor paradicsommal és más zöldségekkel dobálták meg a mutatványosokat, színészeket, ha előadásuk nem tetszett a nézőknek.

The Bear IMDb

Újabb listáján az év legjobb sorozatait gyűjtötték össze a kapott kritikák alapján. Náluk a győztes a The Bear lett, amely egy fiatal séfről szól, aki a luxuséttermek világa után Chicagóba megy, hogy átvegyen egy lepusztult szendvicsbárt (alaptémában hasonló sorozat itthon a Pepe, amely a TV2-n megy). Főbb szereplői Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliott.

Sárkányok háza HBO

A listán a második Heartstopper, harmadik a hosszú idő után visszatérő Barry. Az élmezőnyben végzett a Hacks és a Bad Sisters, de érdekesség, hogy nagy, ismert produkciók csak hátul kullognak. A Peaky Blinders a 12. helyen van, a búcsúzó Better Call Saul csak a 24. A For All Mankind, a jelen egyik legjobb sci-fije a 40. helyen található, a Stranger Things a 81., de így is megelőzi a Sárkányok házát. Persze minden ilyesfajta lista szubjektív, itt lehet megnézni a Rotten Tomatoes összeállítását.