Válni akar a rongybabával házasodó nő, mert szerinte az megcsalta őt

Meirivone Rocha Moraes, rongybaba, férj, bizarr
Vágólapra másolva!
Igen szokatlan és bizarr családi történettel hozakodott elő egy brazil nő, aki azt állítja, hogy egy rongybabával él házasságban.
Vágólapra másolva!

A furcsa pár tavaly házasodott össze, miután Moraes anyja elkészítette a babát lányának, mert megelégelte annak panaszkodását a férfiakról és az egyedüllétről.

A házaspárnak még egy babája is van, Marcelinho, aki otthon "született", ápolónők és orvos segítségével, szintén egy rongybaba. A 37 éves Meirivone Rocha Moraes TikTok-videókban tudatja a világgal, hogy a férje, Marcelo akkor csalta meg őt, míg ő a "gyerekükkel", Marcelinhóval kórházban volt.

A házaspár éppen az egyéves házassági évfordulójukat ünnepelte volna, ám a nő kiborult, akkor tudta meg, hogy "férje" egy másik nővel találkozgat, akivel egy motelban látták együtt.

aki elmondta, hogy látta Marcelót egy másik nővel egy motelbe belépni, miközben három napig voltam kórházban Marcelinhóval, a fiunkkal, aki vírusos. Először azt hittem, hogy hazudik, de aztán elkezdtem nézegetni a telefonját, és láttam a beszélgetéseket, amelyek miatt megbizonyosodtam arról, hogy megcsal" - mesélte a rongybaba hűtlen viselkedéséről a nő.

@meirivonerocha a primeira noite no nosso casamento que discutimos e o meu esposo foi dormir no sofá,estou muito triste só com o tempo para perdoar mas o amor fala mais alto tenho que dar uma dura nele mesmo!#mulher♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith

Moraes azt mondta, hogy rongybaba férje "mindent tagadott", de azt mondta, még mindig szereti, és a bocsánatáért könyörgött.

Megkérdeztem, hogy ki az a nő, de nem válaszolt. Ki akartam tenni a házból, de a babánk nem nőhet fel apa nélkül. Ráadásul még mindig szeretem, és nem hiszem, hogy tudnék élni a férjem nélkül" - írja a Daily Mail.

@meirivonerocha Bodas de pintinhos 10 meses de muito amor envolvido carinho e respeito te amo meu eterno esposo #mulhercasoucomboneco♬ All of Me - John Legend