Rekordnézettség: az M4 Sportot nézte vasárnap a magyarok negyede

Magyarország - Görögország, barátságos válogatott-mérkőzés, felkészülési mérkőzés, labdarúgás, futball, foci, magyar válogatott, magyar labdarúgó-válogatott, Budapest, Puskás Aréna, 2022.11.20.
Így búcsúzott a szurkolóktól Dzsudzsák Balázs a lefújást követően
Vágólapra másolva!
Fantasztikus programmal várta a közmédia sportcsatornája november 20-án a nézőket: Forma-1 szezonzáró nagydíj, labdarúgó-vb nyitómérkőzés, Dzsudzsák Balázs búcsúmérkőzése. A széles kínálat nézettségi rekordot is hozott: vasárnap 2 millió 333 ezer fő, a népesség 27,3 százaléka kapcsolt az M4 Sportra. 2022-ben eddig ez volt a csatorna legnézettebb napja. Szintén ezen a napon töltött egy átlagos néző a legtöbb időt a csatorna műsorainak nézésével, átlagosan 129 percet, vagyis több mint két órát.
Vágólapra másolva!

Forma-1, Abu-Dzabi Nagydíj: több mint félmillió néző

Az évadzáró futamot 518 ezer néző követte élőben az M4 Sporton és 49 ezren az m4sport.hu oldalon. Ezzel ez a közvetítés volt november 20-án a harmadik legnézettebb a csatornán.

Katar-Ecuador, vb-nyitómérkőzés: magasabb nézettség mint az oroszországi nyitányon

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzését a televízió nézők 15,1 %-a, 590 ezren követték a közmédia sportcsatornáján és 58 ezren az m4sport.hu oldalon. Ez a szám megelőzte a négy évvel ezelőtti oroszországi torna nyitányának nézettségét.

Így búcsúzott a szurkolóktól Dzsudzsák Balázs a lefújást követően Fotó: Csudai Sándor - Origo

Magyarország-Görögország: az év legnézettebb felkészülési mérkőzése

Dzsudzsák Balázs búcsúmérkőzése volt a nap legnézettebb sporteseménye, 620 ezren követték élőben az M4 Sport csatornán a találkozót. A mérkőzés 1,3 millió embert ért el és az m4sport.hu oldalon is 66 ezren követték figyelemmel.