Rálőttek az ismert színésznőre egy közlekedési vitában

''Glow & Darkness'' Madrid Photocall IDSOK 'Glow and Darkness' presentation photocall Denise Richards Westin Palace Hotel October 26 2020 Madrid Darkness' presentation photocall Glow Carlos Dafonte NurPhoto Hair person human face fashion accessory smi
Denise Richards attends the 'Glow and Darkness' presentation photocall at Westin Palace Hotel in Madrid, Spain (Photo by Carlos Dafonte/NurPhoto) (Photo by Carlos Dafonte / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy dühös sofőr rálőtt Denise Richards és a férje autójára a Los Angeles-i forgalomban.
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen volt felesége, a több mint száz filmben és sorozatban látott Denise Richards kellemetlen helyzetbe keveredett Los Angelesben: a férjével, Aaron Phypersszel épp egy forgatásra tartottak kocsival, amikor összekülönböztek egy másik sofőrrel.

Denise Richards Forrás: NurPhoto via AFP/Carlos Dafonte/NurPhoto/Carlos Dafonte

A másik autó elé vághattak egy piros lámpánál, amire a sofőr úgy reagált, hogy ordibálva eredt szorosan a nyomukba, szinte tolta maga előtt az autójukat. Mint kiderült, útközben bele is lőtt Richardsék kocsijába, a golyónyomról fotót is láthat a TMZ oldalán.

A lap szerint Richards sírva fakadt, amikor rájött, hogy milyen veszélyben voltak, de aztán belevetette magát a tizenkét órás forgatásba. A férje végig vele maradt, a nap végén pedig egy rendőr kísérte haza őket.