Durván támadják a Sztárban sztár leszek! egykori győztesét

Békefi Viktória
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! első évadának győztese, Békefi Viktória a tehetségkutatóban ismerkedett meg párjával, Feng Ya Ou-val, akivel azóta is egy párt alkotnak. Az utóbbi időben többen is kritizálták a párost, elsősorban Békefi Viktóriát, aki most elmondta, hogy mi van közte és az énekes között.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy régóta egy párt alkot a két énekes, mégis érik támadások őket a kapcsolatuk miatt. Ők próbálják kizárni ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket, ám nem mindig sikerül figyelmen kívül hagyni. Legutóbb azzal vádolták meg Békefit, hogy csak a hírnév és pénz miatt van együtt Feng Ya Ou-val.

„Kíváncsi lennék arra, hogy a Viktória, ugyanúgy rád-e lenne telepedve mint a pestis, ha Győrben az a kisfiú lennél, aki hírnév és pénz nélkül nevelkedett a Stromfeld utcában?!!!" - írta egy rosszindulatú hozzászólásban az egyik követőjük.

Nekünk is rosszul tudnak esni ezek a dolgok. Manapság azt veszem észre, hogy az emberek úgy vannak vele, ha nekik rossz akkor másnak is legyen az. Ya Ou még kedvesen is válaszolt a kommentelőnek, de nem esett neki se jól, amit az illető írt. Nem kell bizonygatni a szerelmünket másnak, mi biztosak vagyunk benne és ez éppen elég" - mondta a Borsnak Békefi Viktória, aki próbálja kizárni az őket érő támadásokat.