Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Követői szerint saját magát köpi szembe L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, L.L. Junior nem rejtegeti tovább tizennyolc évvel fiatalabb barátnőjét, Dárdai Blankát, sőt, az utóbbi napokban egyre provokatívabb fotókon mutatja meg, hogy mennyire nagy közöttük a szerelem. Jelenleg Dominikán nyaral az új páros, ahonnan ontják magukról a közös képeket, melyek alatt elszabadultak az indulatok.
Vágólapra másolva!

Keményen bírálják L.L. Juniort és fiatal szerelmét kapcsolatuk és főként L.L. Junior viselkedése miatt, akit ez úgy fest, egyáltalán nem zavar. Aminap egy lapozható galériában mutogatta bikinis barátnőjét és közös fotókat is megosztott, melyeken szenvedélyesen csókolja az énekesnőt.

A követőknek sem kellett több, azóta keményen bírálják a rapper viselkedését, mert többen úgy vélik, hogy saját magát hazudtolja meg.

Elnézést kérek, de mi nem ezt láttuk otthon, hogy csókolózunk mások előtt, illetve anyukámék, rokonok előtt, majd egy tévéműsorban. Én más környékről származom, úgyhogy akármennyire is hihetetlen, de nem testbeszéddel mutatom ki a szeretetem és szerelmemet Kinga felé. A mi szeretetnyelvünk érzelmek, gondolatok és tettek, intimitásunk diszkrét és privát" – nyilatkozta korábban L.L. Junior azzal kapcsolatban, hogy miért nem látható az intimitás közte és volt felesége, Körtvélyessy Kinga között.

Ezt a nyilatkozatát fordították most ellene többen is, hiszen a Dárdai Blanka iránt tanúsított viselkedése ennek teljesen az ellenkezője. Volt aki azt mondta, hogy ezzel most jól szembe köpte magát a rapper, de volt olyan is, aki védelmébe vette őt.

"Nyilván nem minden férfi ugyanaz egy másik nő mellett, ahogy ez fordítva is így van!" – fogalmazott az egyik követője, azonban ő még nem reagált a kritikákra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről