Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Köllő Babett a házasságáról beszélt

Köllő Babett
Vágólapra másolva!
Köllő Babett feltűnő és extravagáns ruhákban szerepel a Sztárban sztár leszek! adásaiban, ahol a  showbusiness elvárásai az irányadóak számára. Magánéletéről ritkán beszél, de most férjével való kapcsolatáról mesélt.
Vágólapra másolva!

Köllő Babettnek olyan kevés ideje jut férjére, hogy szinte csak telefonon keresztül beszélnek egymással, de azt hosszan teszik - írja a Best.

A férjemmel, Andrással még így is keveset látjuk egymást, hiszen ha otthon vagyunk, akkor is dolgozunk, illetve én biztosan mosok, teregetek, takarítok, Millával tanulok. De legalább egy fedél alatt vagyunk, már az is valami. Szoktunk azzal viccelni, hogy mi telefonon éljük a házaséletünket, ugyanis rengeteget beszélünk. Hétvégente szinte sosem vagyok otthon, mert vagy forgatok, vagy műsort vezetek különböző rendezvényeken - meséli Köllő Babett.

Legutóbb viselt mellbimbóit kiemelő ruhája megosztotta a közönséget, de az ő extrém stílusába ez is belefért. Volt már rocker és díva is a Sztárban sztár leszek! zsűripultja mögött. Szeret kísérlezetni a külsejével.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről