Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kiderült, mi okozta Aaron Carter halálát

102.7 KIIS FM's 2017 Wango Tango - Arrivals GettyImageRank1 CONCERT People VERTICAL Looking At Camera THREE QUARTER LENGTH SMILING USA STADIUM California One Person MUSIC ARRIVAL Photography Carson - California Aaron Carter Arts Culture and Entertainment
CARSON, CA - MAY 13: Aaron Carter arrives at the 102.7 KIIS FM's 2017 Wango Tango at StubHub Center on May 13, 2017 in Carson, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A függőség és a mentális problémák okozták testvére, Aaron Carter halálát - árulta el bejegyzésében Nick Carter, a Backstreet Boys énekese.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, szombaton holtan találták az otthonában Aaron Cartert. A hírről beszámoló TMZ magazin azt is megjegyezte, hogy a férfinak már korábban is számos alkalommal volt problémája a kábítószerrel. Nick Carter az Instagramon szólalt meg először a testvére haláláról: gyerekkori közös képeket osztott meg, és hosszan búcsúzott.

" – írta, majd hozzátette:

Jobban fog hiányozni a testvérem, mint azt bárki gondolná. Szeretlek, Chizz. Most végre lesz esélyed arra, hogy megtaláld azt a békét, amit itt a földön nem sikerült" – fogalmazott Nick Carter, miközben arra kérte az Istent, hogy vigyázzon az öccsére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről