Így van most komoly műtétje után Körtvélyessy Zsolt

Körtvélyessy Zsolt, Barátok közt
Kecskemét, 2010. november 26. Körtvélyessy Zsolt István szerepében játszik II. János Pál pápa (Karol Wojtyla): Az aranyműves boltja című darabjának próbáján, melyet Cseke Péter rendezésében 2010. november 28-án a kecskeméti Katona József Színház Kelemen László Kamaraszínházában mutatnak be. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
Komoly műtétje után már az otthonában lábadozik Körtvélyessy Zsolt. A Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész közel két hete került kórházba, miután egy vizsgálat során kiderült, hogy a nyakában eltömődött egy ér.
Vágólapra másolva!

A színész nagyon odafigyel az egészségére, így amikor szédülni kezdett, rögtön orvoshoz fordult. Elővigyázatosságának köszönhetően az orvosok időben felismerték a problémát, ami sztrókot is okozhatott volna.

Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Körtvélyessy Zsolt hétfőn már örömmel újságolta, hogy hazatérhetett. "Nyolc napot töltöttem a kórházban, miután megműtöttek. Az orvosok és az ápolók is nagyon kedvesek voltak velem, kellemesebbé tették az intézményben töltött időszakot. Péntek óta otthon lábadozok, igyekszem megadni a szervezetemnek az időt a gyógyulásra" - mondta Blikknek a színész, aki napról napra egyre jobban van.