Ócska drogos k.rva leszel, ezt mondta Tóth Andinak az apja

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Továbbra sem tudni biztosan, ki a drogos állapotban beszállított énekesnő, de a legtöbben Tóth Andira tippelnek. Ő maga és a sajtósa ezt tagadja. Ami biztos, hogy szörnyű gyerekkori traumákkal költözött át Magyarországra, mivel édesapja pokollá tette a családja életét, Tóth Andi elmondása szerint volt, hogy apja azt mondta, ócska drogos k.rva leszel. Azaz, drámaian nehéz gyerekkora volt.
Vágólapra másolva!

Nagyváradon született, és mindössze tizenöt éves volt Tóth Andi, amikor elhagyta szülőföldjét, szeretteit, és Magyarországra költözött. Jóformán családi támogatás nélkül kellett élnie, felnőtté lennie, nem volt mindig mellette érettebb, tapasztaltabb személy, aki segíthette volna. A Life TV-n, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban kiderült, hogy súlyos emlékeket kell feldolgoznia, és nem is biztos, hogy ez sikerült neki.

Tóth Andi
Tóth Andi
Tóth Andi

2019-ben váltak el a szülei. "Az egyik szemem sír, a másik nevet... Az apukámat nem csíptük soha. Fellélegeztünk, hogy elment, így az anyukám is békében lesz, és mi is a testvéremmel. Az apukámmal voltak bajok, nem könnyítette meg a gyerekkoromat" – emlékezett akkor.

„Volt egy-két olyan pillanat, amikor szerettem volna rávenni magam, hogy egy elviselhető kapcsolat legyen közöttünk, de aztán mindig volt valami, ami nem engedte, hogy megbocsássak édesapámnak" – mondta az énekesnő tavaly, a Dancing with the Starsban.

Ócska, drogos k.rva leszel! - mondta neki az apja

Az apja miatt került erre a pályára. "Apukám akarta, hogy énekes legyek, mert abban van pénz. Legalábbis ő azt hitte, hogy van... Ezért napi két órát kellett gyakorolnom minden áldott nap. Amivel nem is volt baj, mert szerettem énekelni, de az érzés, ami a kényszeres gyakorláshoz kötődik bennem, nem jó emlék. Ha elrontottam valamit, azt mondogatta, hogy az utcán fogom végezni, és egy ócska drogos k.rva leszek" - emlékezett a Life TV műsorában.

Tóth Andi
Tóth Andi
Tóth Andi

Az énekesnő arról is beszélt, hogy egy agyi rendellenesség miatt rendkívül rosszul viseli a stresszt. Pánikrohamok gyötörték, melyekről azt hitte, hogy az akkori barátja miatt jöttek elő. Azután jött rá, hogy nagyrészt ezek is az édesapjához és a gyerekkorához köthetők, ezért pszichológushoz fordult segítségért.

Fennakadt a szeme, habzott a szája

"Sokszor volt rohamom, most már tudom, hogy a stresszre jött ki... Hetente, kéthetente szenvedtem tőle. Az elején kimerült abban, hogy elszédültem, hiperventilláltam, fennakadt a szemem, habzott a szám. Epilepsziára gyanakodtak, bevittek megvizsgálni. Azt mondták, hogy van egy agyi rendellenesség: lefordítva kattog az agyam akkor is, amikor alszom, vagyis nem tud kikapcsolni, emiatt van egy plusz stresszleterheltsége. Ezért ha kiborulok, akkor kiakad az agyam is... Nagyon sokszor vitt el emiatt a mentő" - mondta.

Nem minden partner volt megértő

"Furcsa, hogy amikor volt párom, gyakrabban voltak ilyen rohamaim. Ezért is gondolom, hogy a két párkapcsolatom rossz volt. Mert megnyugvást kellene találni egy kapcsolatban, és nem feszültséget. Most egyedül vagyok, és azóta nem volt rohamom sem" - mondta a 2021-es műsorban. Azóta összejött a ValMar-os Marics Petivel, aki nagy tiniszár, 421 ezer követővel a TikTokon. Úgy tűnt, minden rendben, együtt nyaraltak három hete Egyiptomban, de két hete már nincs közös kép egyikük közösségi oldalán sem. Az utolsó közös kép:

Tóth Andi tavaly azt is elmesélte, hogy párjai eleinte megrémültek a rohamai láttán, később már nem izgatták fel magukat annyira, közönnyel viselték. Előfordult hogy aktuális szerelme csak legyintett: „Te csak rohamozzál, én megyek meccset nézni" - mondta neki.

Súlyos vallomásokkal folytatódik a cikk, lapozzon!