Borzasztó állapotban van az egykori Krokodil Dundee - videó

crocodile Dundee Horizontal SQUARE FORMAT
crocodile Dundee 1986 real Peter Faiman Paul Hogan COLLECTION CHRISTOPHEL © Rimfire Films (Photo by Rimfire Films / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Nagyon legyengült az egykori Krokodil Dundee, Paul Hogan, már egy befőttesüveget sem tud kinyitni.
Vágólapra másolva!

A Krokodil Dundee-filmek sztárja, Paul Hogan már 83 éves, az A Current Affair friss riportjában szinte felismerhetetlen ősz hajával, beesett arcával. Nézze meg a műsor ajánlóját!

Hogan az adásban elmondta, hogy rossz egészségi állapotban van, a súlyos vesebetegségére kapott szteroidok ugyanis elvonták az összes zsírt a testéből – amitől úgy érzi, mintha csak madzagok tartanák össze a testét.

Az ereje is elszállt – mint mondta, egy befőttesüveget nem tud kinyitni –, de mindent elkövet, hogy visszaszerezzen valamit a régi formájából: folyamatosan zsírosan étkezik, amiért szerinte utálják is a hasonló korú barátai, akiknek pedig diétázniuk kell.

Paul Hogan mint Krokodil Dundee Forrás: Collection ChristopheL via AFP/Rimfire Films/Rimfire Films

Hogan egyébként Los Angelesben él, de az utolsó éveit inkább a szülőföldjén, Ausztráliában töltené, ott "valahogy barátságosabbnak és lazábbnak" érzi a környezetet – 24 éves fiát, Chance-t azonban nem akarja magára hagyni.