Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

40 évvel fiatalabb férfival jött össze a 76 éves Cher - fotó

CFDA Fashion Awards - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities awards ceremony Horizontal FASHION
NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 07: Cher attends the CFDA Fashion Awards at Casa Cipriani on November 07, 2022 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP (Photo by Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy 36 éves zenei producerrel jár a 76 éves Cher.
Vágólapra másolva!

Az A.E. néven is ismert zenei producer, Alexander Edwards a 40 évvel idősebb Cher új szerelme – derült ki a minap, miután kézen fogva mutatkoztak egy eseményen.

Cher aztán a Twittere is kitette a férfi fotóját, egy szívecskés emojival jelezve, hogy miként érez iránta:

Sokan támadták persze a korkülönbség miatt, amire az énekesnő még hozzászólásokban is válaszolgatott: szerinte a szerelem nem ismer határokat, de egyébként köszöni szépen, tisztában van egy effajta kapcsolat buktatóival.

"Mint tudjuk, nem tegnap születtem. Annyit biztosan tudok, hogy semmire sincs garancia. Amikor döntesz, mindig kockáztatsz is. És én mindig kockáztatok, ilyen vagyok" – írta például egy kommentben.

A hozzászólásaiból a Shade Room is összegyűjtött párat, lapozható Instagram-bejegyzésükben közös képet is láthat a párról:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről