Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újra összejött Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Tolvai Reni Renáta Kállay Saunders András Fitbalance Award díjátadó gála
Vágólapra másolva!
Egy évvel a szakításuk után újra egy párként bulizott Tolvai Reni és Kállay-Saunders András. Bár a két énekes tavaly meglehetősen viharosan vált el egymástól, a Blikk úgy tudja, mára rendezték a viszonyukat, és több időt töltenek együtt. 
Vágólapra másolva!

A Megasztár ötödik évadának két énekese között a műsor alatt, 2010-ben szövődött szerelem. Kapcsolatuk tizenegy évig tartott, ám az évek alatt sok probléma, nézeteltérés, ellentét adódott közöttük, és sokáig se veled, se nélküled állapotban éltek, majd tavaly jobbnak látták, ha végleg lezárják a kapcsolatukat. Az ellentétek egyik forrása az eljegyzés volt: Tolvai Reni többször beszélt arról, hogy évek óta szeretné, ha a párja megkérné a kezét.

Forrás: Tolvai Reni

Az énekesek állítólag nem jó viszonyban váltak el egymástól, de a szétköltözésük után sem tudták egymást elkerülni, sokszor összefutottak koncerteken, rendezvényeken, forgatásokon. A magánéletben is többször egymásba botlottak, mivel csupán néhány saroknyira laknak egymástól, és sok közös barátjuk, ismerősük van. Az elmúlt bő egy évben egyiküknek sem volt komoly kapcsolata, a szakításuk óta szingliként élték a mindennapjaikat.

A friss hírek szerint azonban nemrég újrakezdtek mindent: a közösségi oldalakon egyre gyakrabban lájkolják ismét egymás bejegyzéseit, sőt, Kállay májusban meg is osztotta volt párja új dalát, amelyben Tolvai Reni az igazán szexi és vadóc énjét mutatta meg. Az elmúlt hetekben pedig számos olvasó jelezte a lapnak, hogy

egyre többet látják az egykori szerelmespárt kézen fogva sétálni a városban.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Néhány napja egy partin is együtt tűntek fel, ahol egy informátor szerint nem titkolták, hogy egy párt alkotnak.

A közös barátaikat nem lepte meg a dolog, ők egy ideje tudják, hogy kibékültek, és ismét közel kerültek egymáshoz – mesélte a parti egyik résztvevője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről