Újabb páros távozott az Ázsia Expresszből

Ázsia Expressz sajtótájékoztató, Ázsia Expressz 3. évad, 2022.09.27.,
Ázsia Expressz sajtótájékoztató 2022 szeptember 27-én
Vágólapra másolva!
A TV2 kalandrealityjének második hetén Gáspár Győző és Bea, Mérai Kata és Gyebnár Csekka, valamint Gelencsér Tímea és Balogh Szimi mérték össze tudásukat. A hajsza nagyon megviselte mind a három párost, akik tudták, hogy versenybe maradásuk a tét.
Vágólapra másolva!

A küldetés megkezdéséhez is egy feladatot kellett teljesíteni a versenyzőknek, ami már az elején lefárasztotta őket. Három darab aranyalmát kellett megtaláljanak páronként a romos citadella területén, csak utána árulta el Ördög Nóra, hogy hová kell továbbmenniük.

Ezt legkésőbb Gelencsér Tímea és Balogh Szimi teljesítették, ezért nagy feszültséggel indultak neki a feladatoknak. A lányok egyébként is nehezményezték, hogy végül őket választották ki a többiek a hajszára, főként Méraiék indoklását nem tartották őszintének.

A későbbiek során is nőtt Gelencsérék hátránya, mivel rossz irányba vitte őket a fuvar, amit szereztek. Az étterembe való eljutás és ebéd után a következő feladat ötven kiló liszt felcipelése volt az étterembe, ahol az ételt kapták, már itt is nagy volt Gáspár Beáék előnye.

A párok utolsó feladata volt, hogy egy helyi banda előadásában felismerjenek magyar dalrészleteket. Elsőként Gáspárék értek oda a helyszínre, ahol sikeresen felismerték mind a nyolc dalt. Viszont ez még nem jelentette azt, hogy biztonságban vannak, ugyanis vissza kellett sietni a verseny kiinduló pontjára.

A végjátékban végül Gáspár Győzőék futottak be elsőként Ördög Nórához, de sokáig kétséges volt, hogy ki lesz a kieső. Végül másodikként Mérai Kata és Gyebnár Csekka ért célba, így mindenki nagy meglepetésére Gelencsér Tímea és Balogh Szimóna távoztak a műsorból második kieső párosként.

Az adásokat visszanézheti a TV2 Play oldalán.