Rémisztő felvétel terjed az interneten Katy Perryről - videó

Katy Perry
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő felvétel szivárgott ki a 38. születésnapját ünneplő világsztár egyik koncertjéről, ami megijesztette az énekesnő rajongóit. Most szinte mindenki azon tűnődik, vajon mi történhetett Perryvel a felvétel pillanatában.
Vágólapra másolva!

Katy Perry legutóbbi Las Vegas-i koncertje közben váratlanul lefagyott a színpadon és nagyon furcsán kezdett el viselkedni. A koncert közepén, az egyik dal kiállásakor az énekesnő hirtelen megállt és a semmibe meredt, miközben a jobb szemhéja folyamatosan lecsukódott annak ellenére, hogy látszólag ő nyitva szerette volna tartani.

Perry többször is, mintha csak egy gombot nyomna, bökte meg ujjaival a halántékát, melyre egy kis időre újra felnyílt a jobb szeme. Ez a jelenet többször is megismétlődött, majd bekiabált a közönségbe, hogy csapjanak zajt a zenekar kedvéért és folytatódjon a buli.

A bizarr felvétel azóta vírusként terjed az internetezők körében, többen azt találgatják, hogy mi történhetett a színpadon. Sokak viccelődve azt állítják, az énekesnő valójában robot vagy van egy robot, akit az igazi Katy Perry saját maga helyett küld koncertezni. A rémisztő felvételt elnézve még igazuk is lehetne, bár ez elég valószínűtlen. Elvileg egy ritka betegségben szenved az énekesnő, mely az arcidegek működését befolyásolja, erről ő maga is beszélt korábban - írja a Page Six.