Borzalmas állapotban van Michael J. Fox

Tribeca Talks - Storytellers: Michael J. Fox and Denis Leary red carpet; celebrity; Michael J. Fox Vertical FULL LENGTH
US/Canadian actor Michael J. Fox attends Tribeca Talks - Storytellers at the 2019 Tribeca Film Festival at BMCC Tribeca PAC on April 30, 2019 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Michael J.Fox, számtalan filmben játszott, de talán a Vissza a jövőbe filmtrilógia Marty McFly szerepe miatt ismerhetjük őt legtöbben. A 61 éves színész borzalmasan nehéz éven van túl, és sokkal öregebbnek érzi magát a koránál. 
Vágólapra másolva!

Michael J. Foxnak a Parkinson-kór mellett édesanyja halálával is meg kellett küzdenie. A színész ráadásul a Parkinson-kór mellett számos egyéb sérülést is elszenvedett, melyekből nehezen épült fel.

"Eltörtem az arccsontomat, majd a kezemet, a vállamat, eltörtem a karomat, majd a könyökömet. 61 éves vagyok, de kicsit többnek érzem magam" - mondta a színész, aki bevallotta, soha nem volt egy nyűgös ember, de betegsége miatt egyre türelmetlenebb és udvariatlanabb, ezért kerüli az emberek társaságát. Segítőinek elmondta, mindig képzeljék oda, hogy azt mondja, kérem vagy köszönöm, ha ő elfelejtené.

A színész a színészettel is a betegsége miatt hagyott fel, és nem érzi rossz döntésnek. Micahel J.Fox életéből dokumentumfilm is készül.

"Nem ostoroztam magam, nem tudtam többé csinálni (a színészetet), ezért nem csinálom" - mondta Fox a People magazinnak.