Kulcsár Edinának G.w.M mondja meg, milyen ruhát vegyen fel

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatának dinamikája egész más, mint az elhagyott férjével, Csutival volt. G.w.M még abban is dönt, hogy Kulcsár milyen ruhát vegyen magának. 
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és G.w.M Palik Lászlóék műsorának vendégei voltak, ott beszéltek az öltözködési titkaikról. Kulcsár Edina azt mondta a műsorban, hogy őt alapvetően nem érdeklik a ruhák és neki mindegy mit vesz fel. G.w.M-nek viszont nem mindegy mit hord a párja, ezért drága designer ruhákkal árasztja őt el.

"Egy bizonyos hosszúságút nem, vagy ami egy picit áttetsző, átlátszó. Sok olyan ruhám van, amit már elajándékoztam, mert együtt átnéztük a ruhatáramat, akár fürdőruha tekintetében is. Ő mindig segít ezekben. Volt egy-kettő, amire azt mondtam, hogy Légyszi, ezt hadd tartsam már meg! Ő meg mondta, hogy nem!"

Bemegy, levesz magának is kettőt, nekem is. Én meg mondom, ne már... nekem ez új. Ha még régen meg is tehettem volna, tőlem nagyon távol áll ez, én nagyon nem ez vagyok. Nyilván nem azt mondom, hogy sírva fakadok, ha fel kell vennem, mert az elég álszent lenne..." - mondta Kulcsár Edina a műsorban.