Kibékülhetett Mazsi és Berki Krisztián édesanyja

Berki Krisztián anyja, Júlia
Vágólapra másolva!
Hosszú idő után újra találkozhatott legkisebb unokájával, Berki Krisztián édesanyja. A kapcsolat az utóbbi időben igencsak elmérgesedett Júlia és a gyászoló özvegy, Mazsi között, most azonban úgy látszik, mégis van esély a békülésre.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián halála után néhány hónappal elszabadultak az indulatok gyászoló édesanyja és felesége között, és a sajtóban kezdtek el egymásra mutogatni a felek. Júlia szokott ugyan telefonon beszélni Mazsival unokája, a kis Emma miatt, ám a beszélgetések a legszükségesebb dolgokra koncentrálódnak, találkozni pedig nagyon ritkán szoktak.

Berki Krisztián anyja, Júlia tv2

Júlia az utóbbi időben arra is panaszkodott, hogy nem láthatja legkisebb unokáját, Emmát, a hot! egyik olvasója azonban most arról számolt be, hogy Júlia a kisunokáját sétáltatta nemrégiben a Duna-parton néhány hölgy társaságában. Erről pedig néhány fotó is napvilágot látott. Ezeken jól látszik, hogy a gyászoló édesanya remekül érezte magát kisunokája társaságában.

Berki Krisztián édesanyja megerősítette, hogy valóban ő látható a felvételeken, és elárulta azt is, hogy Mazsi hozta össze számukra a találkozót, így lehet, hogy hosszú idő után újra szent lehet a béke a két hölgy között - írja a Blikk.