Hat éve nem szexelt, vallotta be a 47 éves világsztár

haj
Drew Barrymore - Drew Barrymore kedves mosolyú, hullámos, szőke hajú színésznő. Kevesen emlékeznek csak rá, amikor egy kis izgalmat szeretett volna csempészni tincseibe. A végeredmény nem sikerült valami jól, szerencsére Drew azóta visszatért a jól bevált szőke fürtjeihez.
Vágólapra másolva!
Nem is nagyon érdekli a nemi élet, amióta elvált.
Vágólapra másolva!

Drew Barrymore bevallotta, hogy jó ideje nem szexelt senkivel, mert rájött, hogy a fizikai együttlét nem jelent egyben szerelmet vagy szeretet is. Hat éve, 2016-ban vált el Will Kopelmantól, és azóta nem volt képes egy rendes párkapcsolatra. A 47 éves színésznő ebben nem lát semmi problémát, nem hiszi, hogy lemarad valamiről, a két gyerekével, a 10 éves Olive-val és a 8 éves Frankie-vel van elfoglalva.

Fotó / Pinterest

A Golden Globe-díjas magyar származású amerikai színésznőt gyerekként szerették meg sokan, ő volt Elliott húga az E.T. A földönkívüliben. Utána sok ismert filmben játszott, mint a Sikoly, a Nászok ásza, a Bambanő, a Charlie angyalai, az 50 első randi. Sorozatban is szerepelt, vele készült a Santa Clarita Diet horrorkomédia.