Elképesztő dologgal vádolta egy kolléganője Facundo Aranát

Vad Angyal, sorozat, szappanopera, telenovella, Facundo Arana, Lékai-Kiss Ramóna, Kiss Ramóna, sajtótájékoztató, sajtóesemény, 2022.10.06., Budapest, Dancing with the Stars világsztár vendégének Meet&Greet esemény, The Ritz-Carlton
Facundo Arana
Vágólapra másolva!
A jelenleg a TV2-n a Dancing with the Starsban zsűriző Facundo Arana tavasszal még botrányba keveredett Argentínában – de sikerült tisztáznia magát.
Vágólapra másolva!

A Vad angyal egykori sztárját, a mostanában a TV2-n látható Facundo Aranát pár hónapja agresszív viselkedéssel vádolta egy argentin színésznő, Romina Gaetani, a színész mellett azonban többek között Natalia Oreiro is kiállt.

Facundo Arana Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Az ellen nem tehettem, amit írnak rólam, azt azonban fontosnak tartottam, hogy szemtől szemben megbeszéljem vele a történteket. Szerinte olyat mondtam neki, amire én nem emlékszem. Találkoztunk, és elmondtam neki, hogy ha úgy érzi, bármiben is megbántottam, kérem a bocsánatát. Régóta ismerjük egymást; megnyugodtam, miután tisztáztuk mindezt. Az életem nagyon más, az ilyesmi nem fér bele" – magyarázta Arana a Hot! magazinnak.

Utóbbi mondatával arra utalhatott, hogy egyébként minden rendben az életében: "Semmitől sem félek, csak az számít, hogy a szeretteim egészségesek legyenek! Boldog ember vagyok, hisz azzal a személlyel élek, akibe szerelmes vagyok, gyönyörű gyerekeim vannak, és egészségesek vagyunk. Szerencsés vagyok, hogy a szüleim még láthatták az unokákat, a boldogságunkat" – mondta.