A magyar származású énekesnő bizarr szexkalandról vallott a focistával

BRITAIN-ENTERTAINMENT-CINEMA-KATONA Vertical CINEMA GALA RECEPTION SHOW PREVIEW ARRIVAL SINGER-WOMAN SMILING
British singer Kerry Katona poses upon arrival for the Gala Premiere of the film, 'The Back-up Plan ' in London's Leicester Square, on April 28, 2010. AFP PHOTO MAX NASH (Photo by MAX NASH / AFP)
Vágólapra másolva!
Kerry Katona, aki az Atomic Kitten egykori lánycsapat egyik tagja, mostanság zenélés helyett, vetkőzéssel  hívja fel magára a figyelmet. Az alábbi bizarr szexkaland is vele esett meg, és szinte rémisztőnek találja a dolgot. 
Vágólapra másolva!

Kerry Katona arról ír életrajzi könyvében, hogy az egyik sztárfocista, - akit nem nevezett meg, de azt mondta róla, hogy egy családos emberről van szó -, az ő OnlyFans-es képeire maszturbált és ezzel dicsekedett a nőnek. Katona ezt írta az esetről:

Azt ecsetelte, hogy a telefonján nézte a képeim, miközben maszturbált rájuk. Azt is elmondta, hogy néhányszor le kellett törölnie a telefonja képernyőjét emiatt. Undorító. Mikor ezt hallottam, éppen a férjemmel beszéltem telefonon, és azt kívántam bárcsak nyelne el a föld itt é most. Értem én, hogy ez egyfajta bók volt a focista részéről, de nagyon bizarr és gusztustalan az egész" - mondta az énekesnő.