Tóth Andi borzalmas állapotban üzent rajongóinak

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi lemondta a hétvégi koncertjeit és annyira rosszul van, hogy fel sem tud kelni az ágyból. Egy videóban mondta el, hogy mi történt vele. 
Vágólapra másolva!

Tóth Andi ágyban fekve, sápadtan, rekedt hanggal jelentkezett be Instagram-történetében, rajongói nagyon aggódnak érte. Az énekesnő az összes soron következő fellépését lemondta, és elmondta, hogy annyira gyengének érzi magát, hogy csak pihenésre vágyik.

"A mai Akvás buli, meg szombaton van még egy, de az is le lett mondva egészségügyi okok miatt... Nem vagyok Covidos, azt megnéztük, meg hangszálgyulladásom sincs, csak egy ideje már jelez a testem, elfáradtam valószínűleg, mindenem fáj... Elég pusztulat volt a tegnapom meg az éjszakám, csak gondoltam szólok, hogy ez van. Megvagyok, csak inkább pihenek azt hiszem ezen a hétvégén" - mondta a rövid ideig elérhető videóban az énekesnő.

Tóth Andi folyamatosan koncertezni jár, klipet forgat vagy éppen egy showműsorban vesz részt, így az, hogy a sok hajtás miatt kimerült a szervezete, nem nagyon lepte őt meg, mert egy ideje már jelzett neki a teste - mondja a videóban az énekesnő.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva megtekinthető 24 órán keresztül.