Tragikus vég: nem teljesült Mary Zsuzsi fiának utolsó kívánsága

Klapka György fia, Dennis súlyos depresszióval küzd: "A gyógyszereknek köszönhetően élek"
Vágólapra másolva!
Mint azt megírtuk, Mary Zsuzsi és Klapka György fia augusztus 6-án, egy epilepsziás roham után halt meg. Klapka Dennist szeptember 7-én temették el a Fiumei úti sírkertben, a búcsúztatása azonban több ismerőse szerint méltatlan volt - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

A szertartáson öt testvére és három barátja tette csak tiszteletét. Ennek pedig megvolt az oka is, legalábbis Dennis egyik barátja szerint, aki megdöbbentő dolgokat állított:

„Én úgy tudtam, a hamvasztás után urnás temetés lesz, és nagyon meglepődtem, amikor láttam, hogy szétszórják a földi maradványait. Ez megrázott és kiborított, hiszen mindenkit tudta, hogy

Dennisnek egyetlen kívánsága volt csupán, szeretett volna az édesanyja mellett nyugodni a halála után,

mivel ő volt a legfontosabb ember az életében, akinek az elvesztésén sosem tudta magát túltenni.

Klapka György fia, Dennis súlyos depresszióval küzdött Forrás: TV2

Ezt Sandy is pontosan tudta, mégsem vette figyelembe. Milyen testvér az ilyen? Szegény Dennis eleget szenvedett, küzdött a démonjaival és a függőségeivel élete során, és így még a halála után sem nyugodhat békében, úgy, ahogyan ő szerette volna" – állította a barát, aki azt is elárulta: Sandy intézte a szertartást, de csak két nappal a búcsúztató előtt árulta el a pontos időt és a helyszínt.

- mondta a lapnak.

Egy pap mondott beszédet, aminek a végén hosszasan taglalta, hogy Dennis élete mennyire félrecsúszott. Nekem ez sem tetszett, hiszen bármennyire is voltak mélypontjai, ő egy nagyon szeretetreméltó, segítőkész ember volt, de erről sajnos nem sok szó esett. A testvérei mind ott voltak, még azok is, akik Németországban élnek, de

rezzenéstelen arccal álltak végig egymás mellett, nem igazán látszódott rajtuk a gyász

– mondta a férfi a lapnak.