Az RTL Klub bukott sztárja abban bízik, hogy hasznot húzhat nem tervezett gyerekéből

Aurelio
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub bukott sztárja, Aurelio, épp 3 év 6 hónapos börtönbüntetését tölti emberrablásért és drogbirtoklásért. Nemrég kiderült, hogy egy egyéjszakás kalandból született egy gyereke. A nem várt apaság azonban nem várt kedvezményt is hozhat az életébe.
Vágólapra másolva!

Aurelio Caversaccio hét hónappal a bevonulása után adott exkluzív interjút a Tények Plusznak, amiben részletesen mesélt a börtönéletről, és arról, hogy mennyire megrettent a zárt közösségtől az első napokban.

Az interjúban arról is mesélt, hogy a barátnője elhagyta, miután kiderült, hogy egy házibuli alkalmával egyéjszakás kalandba keveredett egy bajai lánnyal, az egyéjszakás kalandból pedig egy gyerek is született.

Aurelio Forrás: Aurelio/Instagram

Aurelio a jelek szerint nincs könnyű helyzetben, hiszen ha szabadul, nemcsak a saját életét kell szinte a nulláról újrakezdenie, de helyt kell állnia apaként is. Mindezt egy olyan lány oldalán, akitől nem akart többet, csak egyetlen éjszakát. Persze annak talán örül, hogy a szabad életben várja egy apróság, aki a vére, hiszen régóta vágyott már az apaságra. Ráadásul

ez a körülmény fontos szerepet játszhat abban is, hogy megkapja büntetése harmadolását,

hiszen a bíróság mérlegeli személyi körülményei megváltozását. Vagyis ez azt jelentheti, hogy a 3 év 6 hónapos, emberrablásért és drogbirtoklásért rá kiszabott börtönbüntetését jó eséllyel harmadolni fogják. Erről Mester Csaba ügyvéd beszélt a Borsnak.