II. Erzsébet királynő halála miatt több műsorváltozás lesz a TV2 Csoportnál

Erzsébet királynő, II. Erzsébet királynő, halála, meghalt, ruha, divat, stílus
EDINBURGH, SCOTLAND - JUNE 28: Queen Elizabeth II attends The Ceremony of the Keys at The Palace Of Holyroodhouse on June 28, 2021 in Edinburgh, Scotland. The Queen is visiting Scotland for Royal Week between Monday 28th June and Thursday 1st July 2021. (Photo by Samir Hussein - Pool/WireImage)
Vágólapra másolva!
II. Erzsébet előtt tisztelegve, rendhagyó hétvégi kínálattal várja a tévénézőket szeptember 17-én és 18-án TV2 Csoport életmódcsatornája, a Fem3 - közölte a TV2.
Vágólapra másolva!

Szeptember 8-án, kilencvenhat éves korában elhunyt II. Erzsébet. Az Egyesült Királyság királynőjéről, a történelem második leghosszabb ideig hatalmon lévő uralkodójáról egy ünnepi műsorkínálattal emlékezik a Fem3. Olyan tematikus műsorokokon keresztül idézhetik fel az érdeklődők a királynő életét, mint II. Erzsébet szolgálatában, a II. Erzsébet – A rendíthetetlen királynő, vagy a II. Erzsébet – Az elmúlt 90 év című dokumentumfilmek. Legutóbbi az uralkodó 95. születésnapjára készült, bemutatva korunk egyik legnagyobb hírességének máig töretlen kultuszát.

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2021 Samir Hussein/Samir Hussein

A teljes hétvégét átölelő programot olyan további, kapcsolódó tartalmak is színesítik, mint A királyi család titkai című dokusorozat, amely számtalan érdekességet és eddig talán ismeretlen információkat tár fel az uralkodóház múltjából és jelenéből. Emellett érkezik a Lencsevégen a királyi család díjnyertes Don Letts dokumentumfilm-sorozata is, amely Kent Gavin fotóriporter - a brit királyi család legfontosabb krónikásának - munkásságán keresztül enged betekintés a királyi kulisszák mögé.

II. Erzsébet szolgálatában – szombaton 17 órától
II. Erzsébet – A rendíthetetlen – szombaton 18 órától
II. Erzsébet – Az elmúlt 90 év – vasárnap 18 órától
A királyi család titkai – szombaton és vasárnap 12:45-től
Lencsevégen a királyi család – szombaton és vasárnap 14:45-től
Fülöp herceg – szombaton és vasárnap 15:45-től